Google AdWords nu med Video

Så begynder Google at rulle deres Video Adwords teknologi ud.

Video er et fedt medie til reklame, fordi du kan vise lyd, billeder og bevægelser på samme tid, hvilket giver en meget større forståelse for et produkt, end det man opnår igennem traditionelle billeder og 360 graders-teknologi.

Det viser konverteringsraterne på video også!

Surprise, surprise – AdWords for video er tæt knyttet til YouTube, i den forstand, at du vælger den video du vil bruge gennem din YouTube-konto.

Mon ikke vi kommer til at se ændringer i forhold til YouTube og søgeresultater indenfor den nærmeste fremtid? I dag indekseerer Google eks. IKKE websider hvor du har embedded YouTube-videoer på, i dens søgeresultat. Den viser kun YouTube-resultatet. Men med AdWords for video bevæger man sig jo mod at lede trafik mod annoncørens side. Noget tyder dog på at dette er ved at ændre sig, men det er et helt andet blogindlæg 🙂

Her er en video som beskriver hvordan du integrerer video kampagner i din eksisterende AdWords-konto

2 thoughts on “Google AdWords nu med Video

 1. Kristian

  Spændende…Det skal da helt klart prøves af.

  Jeg blev dog noget overrasket over at Google ikke indekserer sider med embedded YouTube-video. Har indlejret mange videoer på produktsider, men det betyder vel at de ikke er synlige ved søgninger. Æv æv. Det var ikke hensigten.

 2. abach Post author

  Hej Kristian

  Det betyder formentlig, at videoerne ikke er synlige som videoer, og du har ikke fået noget SEO-juice ud af det. Men siderne er vel synlige i det almindelige resultat (altså uden video-thumbnail)?

  For at du ikke skal ærge dig alt for meget, kan jeg dog løfte sløret for et rygte jeg har snuset op. Det ser ud til, at Google lige så stille faktisk begynder at indeksere YouTube-videoer der hvor de er indlejret – har dog ikke set det i Danmark.

  http://www.reelseo.com/embedded-youtube-indexed-google/

  Jeg har tænkt mig at skrive en post om det, når vi ved lidt mere.

Comments are closed.