Knald eller fald?

Vores koncept og hjemmeside er taget under kærlig behandling på siden Knald eller Fald! Anmeldelsen er rigtig god, og fremhæver at siden er overskuelig og let at bruge. Det er vi,selvfølgelig virkelig stolte over

Anmelderen skriver, at konceptet ligger i tråd, med hvad vi ellers ser af udviklings-tendenser indenfor rekruttering. Her tænkes særligt på, at netværk spiller en stadig større rolle, og ánmelderen refererer til bl.a. LinkedIn. Det er godt set, og jeg skal heller ikke lægge skjul på at LinkedIn er en af de modeller vi har studeret. Men som jeg tidligere har skrevet, så er svagheden ved LinkedIn, at der ikke er tradition/kultur for, at man aktivt benytter sine bugnende kontakt-lister til noget som helst. Der er naturligvis nogle headhuntere der så små er gået igang, med det er ikke kutyme. Vi forsøger at lave en portal, hvis formål og profil er hel klar – man besøger siden for at anbefale sit netværk til jobs og tjene dusører på det. Alt andet er der andre som er bedre til!

Anyway tak for de fine ord! Læs selv anmeldelsen her: http://www.knaldellerfald.dk/?p=10

Læs mit tidligere indlæg om LinkedIn her: http://www.kommunikationsforum.dk/?articleid=11884 under kommentaren “2.0 dinosauren” næsten nederest.

Go søndag!
/Anders

One thought on “Knald eller fald?

  1. Jonas

    Dette er i tråd med det tidligere indlæg – nemlig hvordan får man brugere til at bruge tid og energi på at anbefale. LinkedIn har ikke meget indhold udover netværk, som er sjove at se igennem nogle gange, men så løber interessen efterhånden ud – min hypotese er altså at LinkedIn ikke helt har klarlagt, hvad de vil have ud af deres brugere. Vi håber selvfølgelig at en klar profil og et veldefineret indhold omkring jobs og netværk vil fastholde brugere og interesse.

    Jonas

Comments are closed.